Roel van Noord Photography aan het werk

In deze donkere en natte februari maand ben ik vooral druk bezig met mijn marketingplanning en voorbereidingen voor 2021. En hoewel ik naast fotograaf ook een gepassioneerd surfer ben, beperken zich mijn surfactiviteiten zich deze maand ook vooral achter de computer.

Tijdens het surfen op de computer kwam ik deze foto uit de Huwelijksreportage van Suus en Jurre tegen. Een van de schaarse foto’s van mij aan het werk tijdens mijn fotoshoots. Lekker buiten fotograferen met een superleuk stel terwijl het zonnetje schijnt. Ik kan niet wachten tot het Huwelijksseizoen weer gaat starten en we hopelijk snel en coronaproof in het zonnetje buiten aan het werk kunnen.

 

Kijken jullie ook zo uit naar een fijne fotoshoot op een mooie buitenlokatie,  bel/mail dan snel.