Spontane familie fotoshoot langs de Merwede.

Ik word er altijd zo enthousiast van als klanten je aanbevelen en dat leidt tot weer nieuwe leuke opdrachten en blije opdrachtgevers. Annemarie was getipt en wilde ook graag leuke spontane foto’s met haar drie tienerzoons en haar ouders. In overleg vond de fotoshoot plaats in Gorinchem bij het Dalempoortje langs de rivier de Merwede. Een prachtige locatie langs de rivier, het weer was goed en het licht was prachtig. Alle ingrediënten voor een mooie shoot.

govaerts-family-roel-van-noord-photography-rvn_3357

En als het resultaat dan ook top is, geeft dat weer zoveel energie! Hier eerst mooie feedback die ik kreeg van Annemarie op de Fotoshoot en daarna een selectie van de foto’s van deze reportage. Njoy!

Al voor ik ook maar één foto gezien had van onze shoot, was ik er erg blij mee. Ik vond dat Roel ’t super deed met ons, in het bijzonder met de pubermannen die eigenlijk helemaal geen zin hadden in de shoot. ’t Was een erg leuke namiddag.
En het resultaat… waanzinnig..! Eigenlijk heb ik er geen woorden voor. De beelden roepen tranen op, brengen me ontroering, aan het lachen, roepen een gevoel van dankbaarheid op,… Zoveel emoties. Roel heeft ons allemaal zó goed getroffen en onze band zo mooi in beeld gebracht… Ik ben er echt enorm door geraakt…!
Verder… de communicatie ging heel soepel, Roel reageert heel snel op berichtjes en dacht mee in de voorbereiding over locatie, kleding en meer.

govaerts-family-roel-van-noord-photography-rvn_3335govaerts-family-roel-van-noord-photography-rvn_2475blog-govaerts-diptych3-roel-van-noord-photographygovaerts-family-roel-van-noord-photography-rvn_3061blog-govaerts-diptych6-roel-van-noord-photographyblog-govaerts-diptych5-roel-van-noord-photography blog-govaerts-diptych4-roel-van-noord-photography govaerts-family-roel-van-noord-photography-rvn_2750govaerts-family-roel-van-noord-photography-rvn_3233blog-govaerts-diptych1 govaerts-family-roel-van-noord-photography-rvn_2714blog-govaerts-diptych2 govaerts-family-roel-van-noord-photography-rvn_3319govaerts-family-roel-van-noord-photography-rvn_3099