Trouwen in een kasteel. Hoe cool is dat?! Dorieke & Sander in Kasteel Wijk bij Duurstede.

Ik herinner me nog goed dat we in een Nationaal Park in Amerika stonden te kijken naar een grote holle boom waar Generaal Custer en kornuiten ooit hun paarden hadden geparkeerd. Belangrijk stukje Amerikaanse geschiedenis aldus de gids. Waarop een van de Amerikaanse gasten vroeg of we onder de indruk waren aangezien wij in Europa wel wat meer heritage en cultuur gewend zijn. Ik zei maar niet dat ons Vesting Stadje Naarden waarschijnlijk 700 jaar ouder was.. En inderdaad hoe cool is het dat wij op elke straathoek zo veel moois hebben en van zo veel heritage kunnen genieten.

 

Dan snap je ineens ook waarom het zo bijzonder is dat je in Nederland gewoon kan kiezen om in een echt Kasteel te trouwen. En je met je sprookjes prins die mooiste dag van je leven kan beleven op een plek waar een paar honderd jaar geleden koene Ridders en Jonkvrouwen elkaar het hof maakten. Loop even mee door enkele highlights die ik heb gefotografeerd van het prachtige sprookjeshuwelijk van Dorieke en Sander in het trotse Kasteel Wijk bij Duurstede.

 
dorieke-en-sander-op-kasteel-wijk-bij-duurstede-roel-van-noord-photography-l1022428 dorieke-en-sander-op-kasteel-wijk-bij-duurstede-roel-van-noord-photography-l1022398 dorieke-en-sander-op-kasteel-wijk-bij-duurstede-roel-van-noord-photography-l1022471 Horizon Panorama Testrol dorieke-en-sander-op-kasteel-wijk-bij-duurstede-roel-van-noord-photography-l1022494 dorieke-en-sander-op-kasteel-wijk-bij-duurstede-roel-van-noord-photography-l1022527 dorieke-en-sander-op-kasteel-wijk-bij-duurstede-roel-van-noord-photography-l1022543 dorieke-en-sander-op-kasteel-wijk-bij-duurstede-roel-van-noord-photography-l1022556 Horizon Panorama Testrol dorieke-en-sander-op-kasteel-wijk-bij-duurstede-roel-van-noord-photography-img_6714 dorieke-en-sander-op-kasteel-wijk-bij-duurstede-roel-van-noord-photography-img_6723dorieke-en-sander-op-kasteel-wijk-bij-duurstede-roel-van-noord-photography-img_6674 dorieke-en-sander-op-kasteel-wijk-bij-duurstede-roel-van-noord-photography-img_6782 dorieke-en-sander-op-kasteel-wijk-bij-duurstede-roel-van-noord-photography-img_6437 dorieke-en-sander-op-kasteel-wijk-bij-duurstede-roel-van-noord-photography-img_6856 dorieke-en-sander-op-kasteel-wijk-bij-duurstede-roel-van-noord-photography-img_6868 dorieke-en-sander-op-kasteel-wijk-bij-duurstede-roel-van-noord-photography-img_7061 dorieke-en-sander-op-kasteel-wijk-bij-duurstede-roel-van-noord-photography-img_6895 dorieke-en-sander-op-kasteel-wijk-bij-duurstede-roel-van-noord-photography-img_6983dorieke-en-sander-op-kasteel-wijk-bij-duurstede-roel-van-noord-photography-img_7032 dorieke-en-sander-op-kasteel-wijk-bij-duurstede-roel-van-noord-photography-img_7148 dorieke-en-sander-op-kasteel-wijk-bij-duurstede-roel-van-noord-photography-img_7246dorieke-en-sander-op-kasteel-wijk-bij-duurstede-roel-van-noord-photography-l1022786 dorieke-en-sander-op-kasteel-wijk-bij-duurstede-roel-van-noord-photography-l1022831dorieke-en-sander-op-kasteel-wijk-bij-duurstede-roel-van-noord-photography-l1022567

 

Nederland heeft zoveel mooie trouwlocaties. Van strand tot bos. Van chique tot hippie. Welke stijl en trouwlocatie jullie ook kiezen, mail of bel me even als je interesse hebt om jullie sprookjeshuwelijk door mij te laten vastleggen.